procosmetic.ro

Black Friday , promotii, reduceri, oferte in magazine online

Translate

Calde, aromate și parfumate, ceaiurile sunt vedetele acestui sezon!

 



Delectează-te cu o ceașcă aburindă de fericire și profită de un VOUCHER de 20% REDUCERE la toate ceaiurile de pe site prin aplicarea codului CEAI20 în coșul de cumpărături. 

 
*voucherul este valabil între 22.11 (ora 20:00) - 27.11.2022 (ora 23:59) și se aplică doar produselor din subcategoria Ceaiuri naturale care nu au deja o reducere.
*voucherul poate fi aplicat de mai multe ori. 
 


Una din cea mai complexa oferta de ceaiuri din plante (galbenele, musetel, soc, tei, ghimbir etc), fructe, pentru slabit, ceai verde, ceai negru organic/bio sau 100% natural la un raport excelent calitate-pret! Ceaiurile naturale si infuziile se consuma din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor terapeutice caracteristice. Acestea aduc beneficii in procesul de detoxifiere, elimina toxinele si apa acumulata in organism, echilibreaza tranzitul intestinal, favorizeaza digestia si trateaza anumite dureri. Iti punem la dispozitie atat ceaiuri pentru ameliorarea anumitor afectiuni cat si ceaiuri pentru relaxare si rasfat, toate in acelasi magazin online. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum sa iti petreci vacantele, bilete la concerte si la competitii sportive - oferte in turism

  1,1 milioane de opțiuni de cazare, zboruri cu peste 450 de companii aeriene, tururi și bilete și multe altele pe o singură 👉 platformă tu...