procosmetic.ro

Black Friday , promotii, reduceri, oferte in magazine online

Translate

Promotii la aniversare - pana la 70% REDUCERE la peste 1.000 de produse

                             vegis.ro

 Magazinul nostru ðŸ’¥implineste 11 ANI de activitate💥. Ne bucuram enorm sa impartasim cu voi acest moment si va multumim pentru toata implicarea de pana acum!

Cu aceasta ocazie, desfasuram o campanie aniversara in perioada 10.01.2022 (ora 20:00) - 20.01.2022 (ora 23:59) pentru care am pregatit pana la 70% REDUCERE la peste 1.000 de produse sanatoase din categoriile: - 👉Alimente si Produse Bio

Produse alimentare pentru un stil de viata sanatos - alege alimente bio, raw, vegane, alimente fara zahar, gluten sau fara sare, 100% naturale! Alimentele sunt cele care iti furnizeaza energia necesara in fiecare zi, iar o dieta sanatoasa are efecte benefice atat asupra starii fizice, cat si asupra dispozitiei psihice. In aceasta categorie vei gasi produse alimentare naturale care te vor ajuta sa-ti construiesti un stil de viata sanatos. Comanda online si uita de aglomeratia din magazine; vei primi produsele in 24 - 48h, oriunde in Romania!
👉
👉

- 👉
Cosmetice si Detergenti

Pentru o ingrijire delicata cu produse naturale iti punem la dispozitie peste 2000 de cosmetice pentru ca tu sa gasesti exact ce ai nevoie! Ai la dispozitie cosmetice bio cu plante si ingrediente provenite din culturi organice, cosmetice ayurvedice, vegane, fara parabeni, fara SLS, handmade si bineinteles, o selectie importanta de cosmetice romanesti de la cei mai renumiti producatori!
Gasesti permanent promotii, oferte 1+1 si pachete exclusive, comanzi online si primesti produsele preferate in 24h-48h, oriunde in tara! 
👉
👉

- 👉
Suplimente

Suplimentele alimentare reprezinta surse de nutrienti a caror administrare se impune in momentul in care alimentatia zilnica (saraca in fructe, legume etc) nu poate asigura aceste substante organismului. Scopul lor este asadar de a ajuta la completarea dietei noastre, suplimentele sub forma de comprimate fiind utile si in preventia sau combaterea anumitor probleme de sanatate cum ar fi deficienta de vitamine. In cadrul magazinului online Vegis gasesti peste 2000 de suplimente naturale, bio si organice pentru imunitate, fertilitate, pulberi, uleiuri, fiole, comprimate, miere de Manuka si alte produse naturiste.👉

- 👉Remedii si Uleiuri Esentiale

Oferta noastra de remedii naturale se adreseaza atat persoanelor care urmeaza tratamente si au nevoie de o sursa sigura unde vor gasi mereu produsele necesare, cat si celor care vor sa se trateze sau sa amelioreze o problema de sanatate cu care se confrunta. De la capsule si comprimate, tincturi, geluri sau uleiuri pana la creme, miere de Manuka, alte produse apicole, pulberi sau spray-uri, te intampinam cu o gama diversificata de remedii naturale pentru ca tu sa alegi exact ce ai nevoie.
👉
👉


- 👉Produse Apicole

Produsele apicole precum mierea, polenul, propolisul, păstura, lăptișorul de matcă și derivatele lor au efecte benefice și chiar vindecătoare, fiind foarte apreciate și recunoscute din cele mai vechi timpuri. În gama noastră vei găsi produse apicole românești pure, neprocesate, crude, precum și Miere de Manuka originală din Noua Zeelandă, miere recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice.
👉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum sa iti petreci vacantele, bilete la concerte si la competitii sportive - oferte in turism

  1,1 milioane de opÈ›iuni de cazare, zboruri cu peste 450 de companii aeriene, tururi È™i bilete È™i multe altele pe o singură 👉 platformă tu...