procosmetic.ro

Black Friday , promotii, reduceri, oferte in magazine online

Translate

Reduceri la Bijuterii din aur, argint, pietre semipretioase si diamante

 


-promotii permanente in site
-gama variata de produse (inele, bratari, lanturi, etc)
-bijuterii de inalta calitate
-livrare in 48 de ore
    INTRA PE SITE CLICK  AICI

Noi suntem Indira, un brand de bijuterii care oferă momente veritabile prin bijuterii fabricate doar din materiale durabile, mai exact argint, aur, pietre semiprețioase și diamante. Fie că este vorba de un cadou de la mamă către fiică sau un inel de logodnă care pecetluiește o poveste de dragoste, bijuteriile au un aspect fresh, total diferit de clasicele bijuterii pe care le întâlnim peste tot.

Acestea sunt lucrate manual de bijutieri experți, care folosesc cele mai moderne și corecte tehnici de fabricare, astfel încât bijuteria să reziste chiar și toată viața.

Ce oferim clientelor noastre Bijuteriile noastre sunt realizate doar din materiale prețioase și semipretioase, mai exact argint, aur, pietre semipretioase și prețioase. Astfel calitatea bijuteriilor noastre este premium și totuși accesibila ca preț. Deoarece design-ul bijuteriilor îl creăm noi, acestea se remarca prin unicitatea lor, aducând un aer de noutate pe piața existenta.

Oferim o garanție de 12 luni la toate bijuteriile noastre, 30 de zile posibilitate de returnare sau schimb, indiferent de motiv, ambele servicii gratuite. Dorim ca toate clientele noastre să ne devină prietene. În semn de mulțumire pentru devotamentul lor, am creat programul de fidelizare prin care fiecare beneficiază de o serie de avantaje: money back la orice comandă, livrare gratuită, discounturi promoționale și nu numai.

Si nu în ultimul rând, platforma noastră este ușor de navigat, având o structura foarte buna și filtre, astfel toate experiență sa fie una plăcută și intuitiva. Chatul disponibil pe site, este folosit exclusiv pentru a oferi suport clientilor si nu pentru inregistrarea comenzilor.

INTRA PE SITE CLICK  AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum sa iti petreci vacantele, bilete la concerte si la competitii sportive - oferte in turism

  1,1 milioane de opțiuni de cazare, zboruri cu peste 450 de companii aeriene, tururi și bilete și multe altele pe o singură 👉 platformă tu...